Promovišite svoj biznis visokokvalitetnim sadržajem

Mi stvaramo sadržaj koji uzdiže vaš biznis

"

Pristupačni,Pouzdani,Spremni za izazov

Ko smo mi

Bez obzira da li ste startup, mala ili srednja preduzeća, profitna ili neprofitna organizacija, mi ćemo vam pomoći da se povežete sa ljudima, tržištima i drugim preduzećima.

Pun fokus

Šta nas  čini drugačijim

Naš fokus je potpuno usmeren na vas i vaše potrebe. Duboko se zaronimo u vaš projekat i uvek dajemo sve od sebe. Radije ćemo premašiti očekivanja nego pružiti manju vrednost. Snažno verujemo da su mogućnosti beskonačne i da ćemo tu viziju takođe uključiti u vaše projekte.

Prepoznatljiv i unikatni sadržaj

Šta možemo uraditi za vas

Stvaramo originalni sadržaj koji vam je potreban da unapredite svoj biznis.Virtuelne 360 ture, komercijalni videozapisi, snimke iz drona, fotografije…

Naš kreativni proces

01

Upoznavanje

Naš prvi besplatni konsultativni sastanak može biti online ili uživo. Upoznajemo vas i vaš biznis kako bismo definisali vaše ciljeve, mete i preferencije.

02

Planiranje

Kroz detaljna istraživanja, referentne materijale i vizuelne beleške, pružamo sveobuhvatno planiranje i kreiranje koncepta za različite vrste projekata, uključujući video produkciju, virtuelne ture i slično.

03

Produkcija

Nakon planiranja, realizujemo sve korake produkcije, uključujući dolazak na lokaciju, fotografisanje, skeniranje za virtuelnu turu, snimanje i sve ostale aktivnosti neophodne za kvalitetan rezultat.

04

Uređivanje sadržaja

Nakon produkcije, vršimo montažu saržaja kako bismo kreirali najbolje iskustvo za vašu publiku. Zatim sledi revizija – konačna provera pre nego što projekat bude publikovan, gde slušamo vaše mišljenje i primenjujemo sve potrebne promene za konačno odobrenje.

05

Dostavljanje Projekta

Posle uspešnih revizija dostavljamo Vam finalnu verziju Vašeg digitalnog sadržaja u svim potrebnim formatima.